8. Se fremad


Se fremad eller lev med konsekvensen – Det er nogenlunde moralen i dagens indlæg, som er lavet som lyd, og indtalt af Martin Thorborg. Martin behøver vel egentlig ikke den store præsentation, da han vel nok er en af Danmarks mest kendte iværksættere. Martin var manden bag en af Danmarks første IT succeser Jubii.dk, han er forfatter til en række bøger, han har været dommer på “Danmarks bedste ide”, han er stifter af SpamFighter og så står han mindsandten også bag Danmarks største og bedste iværksætter forum Amino.

Det er vel omkring 10-11 år siden jeg første gang “stødte” på Martin Thorborg (Det var den gang Jubii var en fed portal), og hans vilje, engagement og iværksætter ånd, har været meget inspirerende for mig. Så det er med stolthed at jeg i dag d. 8. december kan præsentere Martin Thorborg i min serie af iværksætter indlæg.

8. December – Martin Thorborg

Du kan høre flere spændende podcast fra Martin Thorborg på Thorborg.TV

Martin Thorborg

Martin Thorborg

Prøv lige at se disse indlæg også!

6 kommentarer til 8. Se fremad

 1. Klassisk Thorborg, altid inspirerende at høre på 🙂

 2. Lars Bachmann siger:

  Enig. Thorborg er fantastisk til at lave den slags peptalk.

 3. Mikael Rieck siger:

  Kan nu bedre lide ham på skrift 🙂

 4. Janno siger:

  Lyder han ikke lidt småforkølet?

  Jeg kan nu også bedst lide at læse… det handler dog mere om min personlige preference end om kvaliteten af Martins podcasts, og den vil jeg ikke anfægte.

 5. Andreas Linde siger:

  Rigtig fedt koncept! Det må du gerne bringe igen til næste jul! (du gjorde det jo ikke i 2010?)

 1. 8. december 2009

  […] Og dagens "låge" er "Aminos far" – Martin Thorborg, som har lavet en lille podcast med temaet – se fremad eller lev med konsekvensen. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *